Kandıra Ziraat Odası > Haberler > Kandıra Ziraat odası 2023 yılı genel kurulu gerçekleşti mevcut başkan Erdal çetin güven tazeledi

Saygı değer çiftçilerimiz, kıymetli hemşehrimiz Kandıra Ziraat Odamızın 2023 yılı Olağan Genel Kurulunu 01.02.2023 Çarşamba günü itibariyle tamamlamış bulunmaktayız. 2019 yılından beri çalışmalarımızda ekibimize destek olan başta ilçe protokolümüze, her platformda desteklerini esirgemeyen omuz omuza yürüdüğümüz muhtar ve delege arkadaşlarımıza, bizlere güvenerek çalışmalarımızda motivasyonunuzun yüksek olmasını sağlayan çiftçilerimize teşekkür ediyor saygılarımızı sunuyoruz. 2023-2026 dönemi için tekrar bizden yana teveccüh gösteriniz ve tek listeyle seçimimizi tamamladık. Bizler sorumluluğumuzun farkındayız çiftçimize hizmet konusunda gücümüzün son noktasına kadar mücadele etmeye devam edecegimizden kimse şüphe etmesin. Genel Kurulumuzun ilçemize hayırlı olmasını diler saygılarımızı sunarız.