Kandıra Ziraat Odası

ZOBİS
Kandıra Ziraat Odası > Haberler > Üreticilerimizin Su ihtiyacını karşılayan DSİ Arıklar Sulama Birliği 2021 yılı fiyat tarifesi hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.

İlcemiz sulama havzasında olan üreticilerimizin su ihtiyacını karşılayan DSİ Arıklar Sulama Birliği 2021 yılı fiyat tarifesi hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Üreticilerimizin yaşadığı sorunları dile getirdik. Taleplerimizi ilettik. Toplantıya katılan Sayın Kaymakamımız Mehmet ÜNAL bey, Belediye Başkanımız Adnan TURAN bey, DSİ Bursa Bölge Müdürümüz Yüksel TAZEGÜL bey, DSİ İzmit Şube Müdürümüz Doğan KAHRAMAN ve Sulama Birliği Başkanımız Yaşar VURAL bey’in katıldığı toplantınızın hayırlara vesile olması diler 2021 üretim yılının tüm çiftçilerimize bolluk ve bereket getirmesini dilerim. Erdal Çetin Yönetim Kurulu Başkanı